Dette er bloggen til lille Tardis,(Curlycrest's Mr Paisley) født 15 .7.12


Tardis!

Fordi en blå politiboks... Eller en happy liten hund med blått øye.



FREESTYLER, med tunge på første date!


And... he's bigger on the inside..



søndag 6. oktober 2024

Hva nå da?

  

Iblant er det bra at man har ferie.

Torsdag kveld var Tardis utilpass og rar. Han hadde slikket seg alle steder han kom til , og det var ikke pent. Rød på ballene, på mini, under halen og i lysken Han krumma ryggen, og stressa rundt med å "fnaske " , å tygge på alt smått han kan finne, smågrus, jordrester, ull... you name it. Jeg vet han gjør sånn når han er svært gira opp. Han la seg til, for plutselig opp, løp tulling rundt, med ryggen i bue, osv. Klarte ikke å finne en god stilling, opp rundt nakken min, ned, snu seg, hoppe ned, rase rundt på gulvet...

Var det analkjertler??? L tipsa om det. Og den røveren har jeg jo kjennskap til med Henrik.

 Bestilte time lokalt fredag klokka 10,morgentåka hadde ikke letta ennå en gang da vi tusla ned Han gikk helt fint. Halen til værs , rett som en plank . Vi kom kjapt inn. Joda, det var greit å få tømt rakkerskapet. Prostata var glatt og fin, så da var det på stell. Fornøyde tusla vi hjem.

 

Men da kvelden kom akte og stressa seg videre. Det var ikke så enkelt Da dro vi til den den beste vet i syv sogn,og fikk tidlig time, lørdag eller ei. Denne gang gikk vi mer grundig til verks. ( ikke at T var noe mer happy for det)

Så da tok vi røntgen og konkluderte med at det ikke var noe i tarmen, og heller ikke noe feilstilling av noe som helst men mye tyda på noen smertepunkter på venstre side. T var iallefall mest forbanna når han ble håndtert akkurat der.

Det neste steget ville være MR, men vi avventer det. Vi fikk noen moro tabletter , som ser ut til å funke bra. Han har hatt aking, og rykka til for å snu seg i natt et par ganger, men det er tydelig at dette nok er muskulært.

Så, da er vi på jakt etter noen som har peiling på aldrende småsure gubber som har litt vondt. Har et par navn på blokka, og skal få bestilt time så fort som mulig.

Vi skulle jo da jakte rødt i Fredrikstad i dag, men vi fant noen røde blader på tur i stedet.. Sånn ble det nå denne gangen..


 Har man 12 åring, så må man regne med sånt

onsdag 2. oktober 2024

uke 40 - økt 1

 Ja... så da hadde vi ikke tenkt å starte, og så skulle vi dømme, og så skulle vi ikke det..

Og plutselig var vi påmeldt... og å trene, det har vi jo ikke gjort så mye..

Tirsdag er treningsdag. men vi brukte dagen til barbering og flaskepant. Så da er det godt med en onsdag.

Hadde en avtale klokka ett, og da ble det trening på dagen... ikke ettermiddag/kveld. På treningsrommet. 


Det var en god økt. Tardis var villig, rutinert og hørte etter på hva jeg sa. Som jo er det som ikke alltid funker, i og med at han har egne ideer.

Vi bør trene to ganger til før søndag, men det er godt å kjenne at rutinen sitter. Alle feste punktene mine kommer tilbake. Hvor skal jeg være, han være, kjelen være, hvilken rekke følge, plan B som han er initativrik og alternativ midt i programmet,

Vi flyter godt på at vi kan programmet og øvelsene, for å si det sånn... Ingen økt er bortkasta. 

Neste økt : preisjon på tango, og pusse på kjelen.  Fremadsendinga tror jeg vi har  kompromissa på,

Så, to økter til,og så kjører vi på, helst til rødt, så klart...