Dette er bloggen til lille Tardis,(Curlycrest's Mr Paisley) født 15 .7.12


Tardis!

Fordi en blå politiboks... Eller en happy liten hund med blått øye.FREESTYLER, med tunge på første date!


And... he's bigger on the inside..tirsdag 23. august 2016

økt

På med langbåndet, og ut på gresset...
Planen i dag var å trene transporter, og å entre banen, begynnelsen på programmet vårt.

Det ble ikke helt sånn..

Satte ut boksen til bakpartskontroll. Dette er tidkrevende, han vil fortsatt opp på den. Tror vi skal introdusere planken.. han er slett ikke klar over når den bakparten jobber, så jeg føler han blir litt gi opp frustert.

Jeg satte ut en kjegle og sendte ham ut. Fy fabian det var gøy.. Han velta ikke kjegla en gang med båndet hver gang heller, runda hjørnet med vanvidd i blikket og full pinne inn til meg. På veien din var det kanskje en snurr, kanskje en twist, kanskje en opp på to.

Han elsket det.

Mens kruttet var på topp så gikk vi løs på transportene. Han følger meg på gress, men henger bakut, hodet ikke oppad, men mer lett hengende, ikke snuta i bakken, men for flat..
Verken jakke eller sko var egentlig i veien. Når vi flytta oss over på asfalt var han mer på og ikke så mye diltende. Da kunne vi gå 7-8 skritt, med øvelse, 7-8 skritt til, ny øvelse, og være gjennom fire , fem øvelser før belønning.

Hvorfor ble han flat på gresset?? hmm Han løp jo som en strikkball i sted...? Flytta target handa litt fremover, det hjalp på asfalt, men ikke gress..

Dagens høydepunkt var Chaplin. han vet hvor han skal ha forlabbene, og det går framover,ikke akkurat i skritt så i tøfling.

Og sjefsnabokatta satt en meter unna...

neste gang : inngangen på programmet mitt, transport på gress, og øvelser etter løsta..

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar