Dette er bloggen til lille Tardis,(Curlycrest's Mr Paisley) født 15 .7.12


Tardis!

Fordi en blå politiboks... Eller en happy liten hund med blått øye.FREESTYLER, med tunge på første date!


And... he's bigger on the inside..mandag 18. mars 2013

Ha!! jeg har tenkt helt rett!!

Jeg har fundert litt på noen problemstillinger som har tiltatt i det siste, og er glad for at jeg har tenkt heeeeelt rett som oppdretter..

Alle har vi fordommer mot andre hunderaser, og min bakside- oppfatning av kinesen har vært at de kjapt kan bli knurrebikkjer.. Alt en ikke liker skal en si noe om, toleranseterskel som ei bøtte med nitroglyserin.... De gjør ingenting av det, men jaggu skal det lages lyd...
Har sett dem på utstilling, når en passerer, full alarm, rett i synet på andre hunder : min plass, mitt bur, min føckings utstillingshall..PELL DEG VEKK!!
Om det har med nerver, bortskjemthet eller at de har akutt munndiare har jeg ikke tatt stilling til..
Minner om grinebitern på hjørnet med eple hagan som kaster gåstolen etter unger bare på synet , ikke bare de som henger i grenene på slang.. Like artige å henge med...
 Sånne gidder en ikke å analysere, en gidder ikke henge med dem..

Jeg har snarere tenkt i mitt stille sinn : Takk Gud en har cavalier, som vender det annet kinn til, og er mer pasifistiske.( eller dumme  i sirkushuet sitt, karusellen går, som en viss oppdretter sier)


Og vi har en pubbelus.. sånn er det. Som bjeffer glad når han møter andre , på to og fire, og noen ganger blir han så glad han knurrer litt for det også, men resten av kroppen er jo bare kjempehappy!

Så dette har jeg tenkt om knurring :

1 Han knurrer når han ligger under dyna og Mack nærmer seg.
Helt greit. Jeg har tolka det som at han sier i fra at han er der. Ikke noe moro å bli tråkka på av en som er  dobbelt så tung..og ikke akkurat lett på labben når han bumser oppi senga..

2 Han hadde mye å si ute i gangen i går morges. Stadig ble det  uttrykt misnøye med  Macks nærvær. Og da jeg skulle pusse tenna skjønte jeg hvorfor . Der stod jo stevne og kurs-sekken min, med masse godbiter av kylling i..
Jeg stilte meg i mellom og ba ham skjerpe egget, dulta borti sekken for å markere poenget-
Den er ikke din, så vidt  du vet det!!

3 Han liker ikke at Mack har tyggeting,han skal ha alle for seg selv.  Og i går gikk han inn for å skremme Mack til å overlevere griseøret sitt. Selvsagt gjorde ikke Mack det, Men han satte ham ikke på plass heller. Heldigvis har de lille kapitalisten lite å stille opp med når det gjelder vakthold, så om han forlater det så vet  Mack å hente det tilbake. Og da nytter det ikke.
Annet enn å la dem være separat når slike skatter deles ut er det ikke så mye jeg kan gjøre... Han er 8 måneder. En dag får Mack nok.... Men blir det for ille, så må jeg jo bryte inn. Men som hovedregel, la dem ordne selv. Jeg liker jo egentlig Macks stil.. Ignorere, og så ta det igjen med kløkt...For han gir det ikke fra seg, selv etter trusler...Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar