Dette er bloggen til lille Tardis,(Curlycrest's Mr Paisley) født 15 .7.12


Tardis!

Fordi en blå politiboks... Eller en happy liten hund med blått øye.FREESTYLER, med tunge på første date!


And... he's bigger on the inside..tirsdag 7. november 2023

uke 45 (!) økt 1

 Som Catta sa : du trenger ringtrening. Så har man meldt seg på årets siste stevne da.

Har ikke trent annet enn pent på plass når vi er i møtesituasjoner siden september. Sykdom, jobb, stress, mangel på motivasjon, for nå er det så lenge siden at jeg virkelig må reise kjerringa, og det krever et helt eget nivå av motivasjon.......

Men nå er det tirsdag , og jeg måtte ta noen grep

Når det har vært treningstørke er det lurt med noen strategier.

Ikke være så streng med seg selv, regne med litt rusk. Ta et steg eller to tilbake.

Kjør gjennom gamle øvelser du vet det kniper på, men ikke bli stående der og terpe. Ikke begynn på økter med å finjobbe med deler av programmet, du trenger oversikt.

Gi slakk og ros, husk at du kanskje er litt i din egen verden, og det merker voffern. Da går kommunikasjonen litt ut av vinduet.

På lufteturen lot jeg tankene vandre og gå gjennom starten, som jeg jo har jobba med  l e n g e. Det trenger man også å minne seg selv på, og trygge seg selv.

Inn mellom, legge i dekk, riste på kosten.. få ham i mellom, snurre--- oi! Der kom jeg på delen med kosten. , flere av øvelsene rundt gryta, cardiff og kosten.... jepp... der satt den. Hadde jeg film av dette mon? Har jeg ikke, så blir det bedre nå...

Tardis var mest interessert i kyllingfileen lillebror hadde fått, men tok seg fint inn . Og gjett om han huska. Gamle unoter også . å rygge for fort, etter fram. Og å kåle rundt gryta.Resten satt greit. Hukommelsen kom tilbake. Også den delen at jeg kanskje ikke har tid til alt.... Overgangen siste økt med kosten, og på den og ikke meg må vi også se litt på.

Jo, nå er tørken over..

( Vurderer å bytte overdel.... Om verden tåler det...)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar